Ble nok litt skuffet må jeg innrømme. Kjøpte boka før ferien og skulle "spare" denne og riktig kose meg. Den var forsåvidt ok, men.......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ok er den - enkelte deler er til og med bra - men det er ikkje gjennomført.

Synest innhaldet er veldig forutsigbart - og enkelte handlingar verkar oppkonstruerte. Irriterte meg også over eit klisjéfylt språk. Men - til tider var handlinga medrivande, og skildringane gode.

Er i tvil om karakter, men på grunn av språket og ujamnt innhald, endar eg nok på ein svært svak 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med du. Eg hadde ikkje noko store forventningar heller. Men den var vel rett og slett for lang...? Masse ord uten den heilt store handlinga. Heilt grei bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte denne i dag etter sterkt anbefaling, og fikk en aldri så liten nedtur da jeg så din kommentar. Hva var det du ikke likte med boka?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg beklager at jeg ga deg en liten nedtur etter at jeg sa at jeg ble litt skuffet over østenfor solen. Jeg kan ikke sette fingeren på noe spesielt jeg ikke likte med boka, anakelig var mine forventninger altfor høye. Boka var liksom grei nok, men ikke den helt store leseropplevelsen for meg. Håper du vil ha stor glede av boka!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste den nettopp, og likte den veldig godt. Det var en bok som det var vanskelig å legge fra seg om kvelden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Einig i at dette er ei pageturner-bok. Ei fengslande og til tider spennande bok frå britisk miljø i India i 20-åra. Ei brytningstid der India er i ferd med å frigjere seg frå britisk overherredøme. Vi får innblikk i britiske borgarar sitt liv i India gjennom skjebnene til tre engelske jenter som kjem til Bombay på same båt. Ei for å gifte seg, ei for å vere brudepika hennar - med håp om å finne seg ein mann, og ei som vil finne tilbake til røtene sine. Dei møter utfordringar av ulike slag, men opplever og gledelege og morosame ting.

Dette er ei bok eg vil anbefale. Skal eg seie noko negativt, må det vere at boka kunne vore fastare i komposisjonen. Litt langtekkelege avsnitt av og til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald K