Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hole slo kjeven ut av ledd for å få Leopolds Eple ut av munnen. Har lest boka to ganger og har fått med meg mer enn etter første gang, slike ting som jeg overså først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Angående Leopolds eple så sitter jeg igjen med den forestillingen at Hole knuste kjevebeinet sitt (på nytt) mot en spiker på veggen. På denne måten tipper jeg at kjeven ikke lenger hadde noen begrensninger for hvor mye den kunne åpnes slik at det var plass for "eplet" å falle (?) ut i halvstilling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha. Men jeg ser liksom ikke for meg at man knuser et bein mot en spiker, men at man spidder seg selv.

Min fantasi lenge før det skjedde var at man måtte få trukket i snora to gange jeg drev derfor på å lurte på om han klarte å få den hekta fast på spikeren, slik at i det han svimte av, så ville den dra i eplet en gang til.

Men ditt forslag høres tross alt bedre ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Trude OmaAtmanMarianne SeterAnjaLiva DelirAudhildBjørg  FrøysaaMarianne AugustaRune U. FurbergTone DahleJulie StensethSverreSynnøve H HoelEivind  VaksvikTone Maria JonassenMarianneFindusJeanetteKay NilsenInger Johanne SæterbakkMette-MAnn Marlen EngerMerethe SolstadKirsten LundmgeLisbeth Kingsrud KvistenMarianne  SkagePer HellemBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingBertyRandi Annie FramnesTonesen81andreas h. o.Akima MontgomeryLibraritas vMartine (@martineleser)Eileen BørresenTone SundlandKarin Berg