Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hole slo kjeven ut av ledd for å få Leopolds Eple ut av munnen. Har lest boka to ganger og har fått med meg mer enn etter første gang, slike ting som jeg overså først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Angående Leopolds eple så sitter jeg igjen med den forestillingen at Hole knuste kjevebeinet sitt (på nytt) mot en spiker på veggen. På denne måten tipper jeg at kjeven ikke lenger hadde noen begrensninger for hvor mye den kunne åpnes slik at det var plass for "eplet" å falle (?) ut i halvstilling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha. Men jeg ser liksom ikke for meg at man knuser et bein mot en spiker, men at man spidder seg selv.

Min fantasi lenge før det skjedde var at man måtte få trukket i snora to gange jeg drev derfor på å lurte på om han klarte å få den hekta fast på spikeren, slik at i det han svimte av, så ville den dra i eplet en gang til.

Men ditt forslag høres tross alt bedre ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h