Ser at denne boken ikke er nevnt noe gang, rart siden den finnes i 295 boksamlinger. Den eneste jeg har lest av Anne Karin Elstad. Men denne boken er veldig bra. Forteller mye om hvordan det var før i tiden. (Høres kanskje ikke så veldig bra ut, men den er faktisk det). Både spennendes og veldig fin. Skal garantert leses flere ganger

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg har denne "på vent", som lydbok, men har funnet ut av jeg ikke er noe "lydbokmenneske". Kanskje jeg heller skal låne den på biblioteket? Har lest mye av Elstad og synes hun er en god forteller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lese mange av bøkene til Anne Karin Elstad, og hugsar at eg likte bøkene om Julie og Innhaugfolket godt. Men denne var direkte dårleg. Eg klarte ikkje å leve meg inn i historia og personane. Styr unna!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er imponert over hvordan Elstad skildrer forholdet og skaper situasjoner mellom personene i bøkene sine. Spennende å lese om hvordan det var før i tiden, hvordan holdninger og moralen endrer seg etter som tiden går, og hvordan dette skaper konflikter mellom konservative foreldre og den yngre generasjonen, som ønsker å gå nye veier. Synes hun skriver veldig godt, og koser meg virkelig med bøkene hennes!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Anbefaler også serien om Julie, med handling fra tiden fra 1940 og til 80 årene. Foregår på Nordmøre. Synes det ble litt for tynt om hver generasjon i denne, men en lesehverdig bok som jeg koste meg med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo, jeg har lest den og husker jeg syntes den var bra, men at den ikke kom opp mot "Folket på Innhaug", så hvis du ikke har lest den må du bare skynde deg! Du har mange gode leseopplevelser foran deg! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forresten... Er "Innhaugfolket" og "Folket på Innhaug" samme bok? Finner ikke "Folket på Innhaug" på noen nettbutikker.. Har lyst på :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er nok det. Det er opprinnelig fire bøker "Folket på Innhaug", "Magret", "Nytt rotfeste" og "Veiene møtes", og jeg tror de har blitt samlet i én som kalles "Innhaugfolket".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp! Den utgaven jeg har med alle fire bøkene heter Innhaugfolket. Nå ble jeg påminnet at jeg skal lese den igjen, også. Flott! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da må jeg prøve den :) Gleder meg, takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen