Min første voksenlydbok. Tok litt tid å venne seg til å høre forfatteren lese. Litt irriterende at han uttalte ord annerledes enn det jeg ville gjort, men etter kort tid var det greit å høre på. Mye nytt, for meg, fra operamiljøet. Et komplisert plott, noen grusomme og særdeles godt beskrevete handlinger/episoder (som var vanskelige å høre på), men spenning, og ganske høyt tempo til tider.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hehe, ja, det var enkelte steder i boka som fikk meg til å skjære grimaser og vri litt på meg.

Jeg likte den og ble positivt overrasket. Boka var vanskelig å legge fra seg, forfatteren bruker kunnskapene sine godt og greide å skape et intrikat plott som holdt på interessen til en leser som ikke er spesielt opptatt av opera fra før av. De korte kapitlene gjorde også sitt til at den ble en page-turner for meg.
En spennende debut fra et miljø som ikke akkurat er dagligdags innen krimsjangeren. Liker man krim og vil prøve noe nytt, så er ikke denne boka et dumt tips.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ble også positivt overrasket over denne. Sangeren kan skrive, plotet er spennende og action-fylt, og for en som er veldig glad i opera, ble jo dette tilnærmet optimal avkobling. Helten har en sjarmerende anti-helt-dimensjon og skiller seg ut. Jeg liker godt krim som har en original setting og dette er den første jeg har lest fra opera-miljø. Likte også godt at mesteparten av handlingen utspiller seg i Wien. Det virker som om forfatteren er godt kjent i denne byen og det gir en ekstra koloritt. Tok det av litt på slutten? Nåja, det hører også sjangeren til. Snurret litt Tosca på CD-spilleren samtidig som jeg leste og ladet batteriene i påskeferien. Flott påskekrim-opplevelse.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin