Min første kjærlighet... til grafiske romaner, i alle fall! Jeg elsket denne boka når jeg først fant den på biblioteket, og lånte den frenetisk om og om igjen i flere år. Tegningene, karakterene og storyen fanget meg fra første stund. Skarpegg, Lille Vismann og kampen for overlevelse er brent fast i hukommelsen min, men nå er jeg virkelig klar for et gjensyn! Noen som vet om denne kan kjøpes, eller kanskje har noen en hjemme de vil bli kvitt? Den brenner etter å bli min, nemlig :)

Jeg vet at nye utgaver i sort/hvitt (24 stk eller noe sånt) ble solgt for noen år tilbake her i Norge, men de lever dessverre ikke opp til dette formatet...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg kommer av og til over denne utgaven på bruktboksteder - tror faktisk jeg så den på Reveenka på Lillestrøm for noen uker siden. Finn.no og Qxl.no er også steder der den dukker opp innimellom.

Helt enig i at de små bøkene ikke er så fine, men de forteller historien lenger, og en ny generasjon har forelsket seg i lesningen via disse. Blant annet datteren min som gikk fra å ikke like å lese til å sluke alle 24 i løpet av kort tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg pleide å kjøpe mine blader på Tronsmo i Oslo, men det er mange år siden, og jeg er usikker på om de selger det lenger. På et eller annet tidspunkt sluttet man å oversette bladene til norsk, og Tronsmo tok inn danske utgaver i stedet. Etter det sluttet jeg å lese dem, mye fordi jeg ikke likte de danske oversettelsene hvor jeg måtte vende meg til nye, danske navn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hele serien er faktisk gratis å lese på nett - på engelsk, vel og merke. For å oppdrive fysisk utgave støtter jeg forslag om å henvende seg til Outland, men... inntil videre: http://www.elfquest.com/gallery/OnlineComics3.html

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oi, det har jeg ikke fått med meg! Har vært inne på nettsidene, men det er lenge siden. Takk for infoen, nå blir det Elfquestlesing fremover :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja dette var også min store lidenskap, nokre år tilbake, den gongen eg var ung og lovande.. Alvefolket har ei fantastisk historie, eit flott persongalleri med karakterar ein fort vert glade i, og ikkje minst, utrulege illustrasjonar!

I mitt tilfelle gjekk faktisk interessa så longt at eg lærte meg å teikne i same stilen som Pini, og lagde mine eigne historier (eg vart faktisk ganske god etter ei stund - sjølv om eg brukte 2 veker på kvar side).

Du kan sikkert få skaffa Alvefolket (elfquest) i farga på amazon.com, på engelsk sjølvsakt..

Ryktene går dessutan på veven, om at serien skal kome på film =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøvde meg vel på noen streker jeg også, men manglet nok en del av din tålmodighet - ble mest matpapirkopi, om jeg ikke husker feil!

Har funnet Elfquest på flere nettsteder, også på amazon.com og ebay.com. Den utgaven jeg ønsker(Fargeutgaven som inneholder alt fra starten og til Skarpegg har vunnet over Rayek i tevlingen - og får Leetah) , er dessverre ikke å oppdrive der - men skal fortsette søket. Takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet at Outland, i allefall i Kristiansans, hadde de fleste utgavene av Alvefolket. Kansje prøve der :)?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset - skal sjekke det ut! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa