Nydelig! Tenk at jeg ikke kjente til Gabriel Scott! Jeg vet ikke hva det er jeg, men jeg blir mer og mer imponert over og glad i denne boken, med dens vemodige sannheter, dens glitrende, gyngende og musikalske språk, dens maleriske beskrivelse av folkelighet og sunnhet,og språket ellers, med besjeling og allusjoner; Markus versus fiskerne på Genesaretsjøen, mannen Kristen, som vel egentlig ikke er "kristen" i ordets rette betydning m.m.

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle like å lese om/lytte til, grundig beskrivelse av fisk og fugl samt deres "tanker og bevegelser", pluss not, teiner og garn - utrolig, men det er faktisk både morsomt og godt!

Her er fengende naturbeskrivelser, panteisme, underfundighet og mye glede, samtidig som foreligger en alvorlig undertone og kritikk av hykleri og lekmannskristendom.

Denne forfatteren må jeg lese mer av!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nydelig er verkelig det beskrivande ordet om denne boka.Store ting i livet er viktige,men denne boka fortel så vakkert om alle dei små tinga som kanskje er dei viktigaste trådane i livsveven vår...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste ut boken i går og hadde ikke forventet at jeg skulle like den så godt som jeg gjorde, for som du er inne på, inneholder den beskrivelser av aktiviteter som ellers ikke interesserer meg stort. Men jeg ble så glad i Markus, og selv så liten han av og til føler seg, fremstår han som en helt for meg fordi han har et så godt hjerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl