Jeg mener at boka var ganske bra i grunnen. Jeg har ikke lest den på orginalspråket, men har planer om det. Selv om jeg er fan av å lese bøker på orginalspråket er denne et unntak, men jeg må virkelig si at jeg likte det. Jeg syntes ikke at Darren Shan gikk for langt med beskriveldene av Demonatas handlinger, snarere syntes jeg at han forklarte akkurat nok. Selv er jeg fan av når forfattere ikke er redde for å skrive litt grotesk, og ikke frykter det.

Jeg syntes at den er fantastisk. Den gjenspeiler virkelig grusomheten til demonene, og hva de kan gjennopprette. Selv når Grubbs var i 'transe' klarte Darren Shan å få med alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er helt enig med deg. Jeg likte delen der de spilte sjakk med Lord Loss og kjempet mot Arterie og Vene. Beskrivelsene er akkurat passe. Jeg er ganske glad i mye groteskt, men denne boka er perfekt. De andre bøkene som er skrevet av Darren er like bra. Darren Shan er ikke personen til å glemme å få med detaljer og ting og tang. Darren Shan vet nøyaktig hva han skriver. Han er -i likhet med mange- en fantastisk forfatter og en av mine favoritter. Boka anbefales for personer som liker blod, litt groteske handlinger og spennende høydepunkter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline