Tenger du å le! Da anbefaler jeg Gutten i graven ved siden av, av Katarina Mazetti. En varm bok full av den gode humoren - humor med visdom og vemod.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Artig bok! Gode skildringar av hovudpersonane. Ho er typisk bymenneske, bibliotekar, interessert i kultur og filosofi. Han er bonde, eit landsens menneske og interessert i fotballkampar og Politiskolen. Dei blir forelska trass i dei store ulikheitene, og ingen vil forandre livsstilen sin. Her må det bli problem, - det grensar nesten til det tragikomiske. Slutten er slik at ein kunne venta ei fortsetjing for å sjå korleis ting utviklar seg vidare.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja nettopp! Jeg kunne nesten ikke tro det, da boken var slutt.
Noe av det jeg likte så godt med boken, er at omhandler reelle problemer på en så elegant og humoristisk måte. Dens dybde og alvor er ikke til hinder for at du ler og koser deg, snarere tvert i mot.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila