Denne boken har det meste, og enten du liker arkeologi og historie, samlivsproblematikk, politiske konflikter eller selvrefleksjoner er denne verd å lese. Det er spesielt interessant å lese en bok om Egypt skrevet av en egypter, og den var både spennende, skjør, brutal, vakker og rett og slett god. Anbefales! Den ga meg også veldig lyst til å dra til Egypt, nærmere bestemt Siwa Oasen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg kom over denne boka i vår, og tenkte at den sikkert var verdt 50-lappen den kostet. Og det var den virkelig!

Denne boka samt "Drageløperen" og "Tusen strålende soler" har fått opp øynene mine for at det går an å lese annet enn vestlig litteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har vært i Egypt to ganger og elsker Egypts historie, pyramider og Kongenes dal, helt magisk. Kan anbefale Al-aswany og Yacobianbygningen som handler om dagliglivet i en boligblokk i Kairo, også skrevet av en egypter, en av mine favorittbøker:-) Jeg skal bestille der solen går ned etter din anbefaling:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin