Jeg syns denne boken var kjempebra! Da jeg satte i gang med denne hadde jeg store forhåpninger, siden jeg hadde hørt mye bra om den. Og jeg kan si at dette var første bok på lenge som jeg faktisk har klart å sitte å lese uten å føle at jeg trenger pause.

Historien er trist, men veldig interessant på grunn av måten det blir fortalt på.

Det handler om Susie Salmon som forteller fra himmelen hvordan familien hennes, og morderen, har det i etterkant av hennes død.

Jeg leste den på engelsk fordi det er det jeg foretrekker å lese, men uansett, så kan jeg virkelig anbefale den, og jeg ser frem til å lese mer fra Alice Sebold.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Hmm, det er vel mye smak og behag :)

Skal sette i gang med neste så fort jeg har penger til det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer Smedaas