Marianne Fredriksson er en utrolig forfatter. Har lest noen av hennes bøker og jeg synes virkelig hun klarer å treffe noe hos meg..... Kan anbefale "Gåten" om du ønsker en litt anderledes krim:-) Noen som kjenner til denne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har akkurat lest den og ble veldig fasinert. Mye mer enn en krimbok, dette. Enig med deg i anbefalingen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat lest denne boka. Jeg ble IKKE imponert, og jeg tror ikke jeg kommer til å prøve meg mere på denne forfatteren. Jeg liker krim til en viss grad, men det ble for mye "rart" som skjedde. Vanskelig å forklare, men bla "det onde øyet" ble for sært for meg. Jeg foretrekker Ken Follet, Karin Fossum og Sidney Sheldon, til eksempel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Angående alt det du synes var "rart". Jeg tok med meg boka på ferie nå (kom tilbake i går) uten å vite noe om boka. Jeg var i Hellas, Halkidiki. Ble ekstra fasinert da jeg oppdaget at mye av handlinga og bakgrunnen for hendelsene i Sverige fant sted nettopp i dette området. Hellenere er opptatt av myter fremdeles og frykten for "det onde øyet" eksisterer. De blå glassøynene som en kan få kjøpt i ulike utforminger skal beskytte mot det onde øyet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, Marianne Fredriksson er bra og Gåten er en bok det er lett å la seg rive med av. Tror nok allikevel at den boka jeg liker best av henne er Skumringens lys. Har du lest den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei! Ja, jeg har lest "Skumringens lys" - den første boka jeg leste av henne. Den likte jeg veldig godt:-) Har også lest "Elskede barn".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl