Denne boken er kanskje, muligens, grei nok - så fremt man ikke har det minste lille peiling på kryptologi og datasikkerhet. Et lite råd til de som har peiling: Styr unna. Kun tvangstanker om at Man Leser Alltid Ferdig Bøker (og det faktum at den var bibliotekets eiendom) hindret meg i å kjøre boken gjennom makuleringsmaskinen.

Om ikke faktafeilene var ille nok i seg selv, så hjelper det ikke med grove logiske feil og pompøst og overdrevet språk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Prinsippet om at bøker må leses ferdig er også den eneste grunnen til at jeg leste ut denne. Leste den på engelsk i håp om at den skulle være bedre på originalspråket, fail. Jeg gjetta hva som kom til å skje hele tiden, En veldig, velig mye dårligere versjon av "da vinci koden". Kan uansett kke skjønne at Brown velger å skriveom data og datasikkerhet når det kanskje er det som endrer seg mest i løpet av et år. Kunne vært skrevet på 90-tallet så gammeldags virka hele greia. Engasjerte ikke mye den boka her nei

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne er god sovemedisin. Tror jeg gjespet meg gjennom mesteparten av boken.

At ikke forfattere skjønner når det er på tide å endre temaet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte ikke boken nettopp fordi jeg ikke kan noe om faget jeg. Jeg skjønte ingenting omtrent av alt datasnakket og kryptologigreiene. Så mye "fagutrykk" ble for tungt. Så boken ble for tung å lese for meg, gå opp litt utti boka et sted.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm. Jeg har lest alle bøkene utgitt på norsk av Dan Brown og favorittene var "Engler og Demoner", "Da Vinchi koden" og den siste. Både "Iskaldt bedrag" og "Den digitale festning" var nok ikke like gode som disse, de er mye enklere på en måte, men synes likevel de var spennende og er man ute etter lett underholdning, så er disse to perpekt. Synes jeg;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson