Skuffet! Theorin når ikke seg selv til anklene en gang med denne historien. Det overnaturlige får ikke det samme taket som i Nattefokk, og overlappingsteknikken han anvender i fortellingen blir kunstig og oppstyltet. Plottet fremsto en smule uklart og det ble en smule for mye moralpreik ala Stig Larsson denne gangen. Kan virke som forlaget har presset på for å få bok nr. 3 raskt. Håper Theorin tar seg tid til å gi Gerlof en verdig avslutning!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig! Jeg ble også skuffet over denne boken.. Gikk å ventet så lenge på den for jeg likte Skumringstimen og Nattefok så godt, men den her kan ikke sammenlignes med dem en gang.. Brukte lang tid på å komme meg gjennom den bare for å ha lest den.. Får virkelig håpe han kommer sterkere tilbake og at bok nummer fire er mer på linje med de to første(!), når den en gang kommer..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte Blodleie riktig godt jeg. Jeg var ikke overbegeistret for Nattefokk, men likte Skumringstimen, og altså Blodleie desto bedre. Spennende, samtidig som innslagene av mystikk og det overnaturlige holder seg innenfor hva jeg synes er akseptabelt. Gleder meg til den siste kommer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg gleder meg også til neste bok. Nå har jeg liksom blitt kjent med Gerlof og vil gjerne følge ham videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid Kjendlie