Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg. Denne boka fortjener en av de beste omtalene som noen gang skal komme fra meg. Jeg føler meg målløs og klarer ikke å finne de rette ordene. Får for øyeblikket nøye meg med å si at jeg virkelig elsket denne boka. Sitter igjen med en god følelse, en slags knitring i hjertet. Denne anbefaler jeg ALLE å lese!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vel, ikkje heilt enig... Eg fekk ambefalt denne boka i bokhandelen. Men eg har ikkje følelsen av at forfattaren har serleg peiling på kva ho skriver om, til min store irritasjon! Skulle ha noko som var trivelegå lesa, men detta blei for billig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er ikke enig med deg. Dette er jo en underholdningsroman, og en god sådan. Og ikke en dokumentar. Må da kunne ta seg friheter. Kan ikke huske at jeg en eneste gang kjente at jeg ble irritert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal lese denne nå. Etter å ha lest hva du synes gleder jeg meg VIRKELIG!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå begynne eg å lesa an, så får me se om eg syns an e lika bra som du syns;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal