jeg ELSKET den! <3

deler førsteplassen for besteleste bøker med Breaking Dawn! :D

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Absolutt den beste boka jeg har lest noen gang! Ingen bok har fått meg til å le eller gråte så mye. Den er så trist, vakker og morrsom på samme tid. ELSKER DEN!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempebra du også elsket den!! Har lest den 6-7 ganger nå, og den er like gøy hver gang!!! Gleder meg virkelig til filmen kommer i 2013!!! Tror den også blir bra! Håper bare at de får med alt og ikke ødlegger den!! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gruer meg litt til filmen, da. Tror bare den vil ødelegge for boka. Føler liksom ikke at noen film kan nå opp til boka. Det er jo så mange tanker og følelser som vil bli vanskelig å utrykke i en film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, enig. Det kan bli en super film, hvis regissøren greier å lage den på en måte som viser tankene til de forskjellige personene, elns. eller så kan det gå andre veien, altså at filmen ødelegger hele opplevelsen ved boka. Jeg er egentlig litt redd for at det skal bli en dårlig sci-fi film. Problemet med å gjøre boka om til film må jo være alle tankene og følelsene som du sier, og ikke minst at tre fjerdedeler av boka foregår inne i hodet på forskjellige personer. Det er noe av det jeg liker best ved boka, men som kanskje gjør det litt vanskeligere å lage film av den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Helt enig med deg ! :D en av de beste bøkene jeg har lest <3

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gleder meg UTROLIG til filmen! den blir sikkert KONGE ! <3<3<3

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

vet ikke, men tror de skal begynne å filme rett etter jul ;)så sikkert samtidig eller litt etter breaking dawn :D <3

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet jeg også gleder meg !!!! <3<3 de skal begynne å filme den i begynnelsen av 2011 :D lenge til :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja D: Leeeenge...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R