Jeg ble skikkelig deppa av boka, men det sier jo bare at den er veldig god. Tror jeg har lyst til å lese den på nytt nå, med et litt mer stabilt indre liv, og litt flere dager bak meg..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har ganske mange dager bak meg, men ble likevel "deppa", for å si det mildt. Glitrende godt skrevet, naturligvis, og med et interessant tema, men hovedpersonen ble for meg såpass frastøtende at jeg med nød og neppe kom meg gjennom boka. Gjenlesing på et seinere tidspunkt er lite sannsynlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du leser den igjen nå så kanskje du leser med "nye" øyer. Boka kan også være en inspirasjonskilde til ikke å gi opp når verden går en i mot, men at den heller kan hjelpe til med å finne andre veier videre.
Det er ikke ofte jeg finner tilsvarende bøker i skjønnlitteraturens verden, det å skrive om " en psykologisk studie av en femtiårings krise".
Jeg synest emnet er like aktull i dag som dengang Hesse skrev den. Menneskesinnet har ikke forandret seg nevneverdig, det er vel heller mest de ytre omgivelsene som har forandret seg.
Sitat fra boka "Det finnes ingen ettertid i evigheten, bare samtid".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa