Den begynte jo litt som en hvilken som helst annen bok, og akselererte plutselig til et forrykende tempo. Mange ting samtidig, men paa en snedig maate. Tar opp ett avansert tema, paa enkleste maate! Lett spraak. Anbefales om du har det litt rolig, men vil ha noe litt mer spennende og godt lesestoff. :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den boka gikk på rundgang på hytta i sommer. Hvis bare halvparten av det som heltinnen tenker på er mulig, er vi ille ute alle som en.

Er det noen som har sett anmeldelser av "Syk pike"?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Syk pike" må være årets best bevarte hemmelighet. Godt skrevet cliffhanger som attpåtil har et budskap.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig! For meg var Syk pike en herlig overraskelse. At det må en gal ung kvinne til for at vi skal få opp øynene er kanskje riktig. Skremmende. Og godt skrevet, nesten uten adjektiver.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly Duck