En lettlest og ganske underholdene bok. Den var forsåvidt ganske spennende, og hadde god driv gjennom boka. Men fikk følelsen av at dette ble en "intro" bok. Må nesten lese videre i denne serien for å se sammenhengen med hendelsene i Fallen. Ble ganske mange løse tråder etterhvert. Men skal absolutt lese bok 2 når den kommer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er enig.. Boka er ganske lettlest og nok beregnet på den unge teenage generationen.. Men likte boka jeg.. Først var den litt treig.. Men som Eveline sier, så hadde jeg det på samme måte.. Jeg syntes det var lett og leve seg inn i og "være" henne.. Og det gjorde den god. Og jeg er da også godt i gang med 2éren og gleder meg til 3éren kommer :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det faktum at man egentlig MÅ lese fortsettelsen for å samle opp trådene irriterer meg. Boken var ok i sitt utgagsnpunkt, særlig i den første delen, men den tapte seg etterhvert, for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg liker med denne boka er åssen man kan leve inn i handlingen. Lauren Kate klarte å fange meg, ihvertfall.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte boka, men syns ikke slutten var så bra. Jeg liker ikke det at jeg MÅ lese neste bok, men det var enkelte deler av boka som var veldig spennende, så denne boka var sånn midt på treet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee