En nydelig bok, du ønsker den aldri skal slutte:) Jeg kunne se for meg og kjenne luktene, den varme sanden og bølgene, musikken og dagliglivet på Cuba:) Man forstår lengselen Nora har etter å kunne komme tilbake :) Man føler Nora`s store kjærlighet til familien og landet sitt.:) En bok man håper skal vare lenge, lenge :))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Denne boken likte jeg også fantastisk godt! Syns den var litt treg i begynnelsen, men den tok seg veldig opp når man kom over "kneika". Utrolig flink til å sette leseren inn i atmosfærer, og persongalleriet er herlig og fargerikt!

Slike bøker vil jeg lese mer av, så om noen av dere vet om lignende tips meg gjerne!! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefaler alle Joanne Harris´bøker! Hun skrev boka som filmen "Chocolat" bygger på, hvis du har sett den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Denne boken evnet å dra deg inn i stemningen og atmosfæren. For meg ble den veldig politisk også. Det å lese om hvordan det ble lagt til rette for utlendinger - med luksushotell og inngjerding av hotellområder og strender, samt hvordan Cubas egne innbyggere ble utestengt fra nevnte områder, vel, det synes jeg var sterkt. Kommunisme og kapitalisme, teori og praksis - vel... Boken er varm og nydelig, med gode person- og miljøskildringer, samtidig som den får deg til å tenke videre og stille spørsmål, noe jeg synes er et pluss. Jeg synes nok at dette er forfatterens beste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte også denne boka kjempegodt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte å lese den boken for en stund siden, men så begynte jeg heller å lese en annen bok. jeg hører alle sier den er så god. så jeg får vel kanskje prøve igjen XD

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva