Veldig bra serie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Etter å ha lest ditt innlegg, som minnet meg på at jeg hadde lest bøkene om Angéliqe da jeg gikk på ungdomsskolen, gikk jeg sporenstreks til verks og la alle sammen inn i boksamlingen min ;) Husker ikke så mye av innholdet, men det må ha vært fascinerende lesing for jeg tror jeg leste alle. Veldig eksotisk og sikkert erotisk, hehe, spesielt for en 13-15-åring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lagt til alle jeg fant jeg også... enten i lest eller skal lese. Men bok nr 1 fant jeg ikke så den la jeg til selv. Men den vises ikke i søk siden jeg la den til selv, så eneste måten å finne den på er såvidt jeg har forstått gjennom min boksamling. Det er litt kjedelig, men sånn er det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vIdaSolalpakkaRufsetufsaStine SevilhaugLeseaaseAnneWangingar hkjell kJoannBjørn SturødVigdis VoldAstrid SæverhagenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliLilleviToneMerethe SolstadVannflaskeIngvild SMorten JensenErlend Rødal VikhagenMonica CarlsenHarald KEli HagelundArne SjønnesenJulie StensethWenche VargasElin FjellheimSimen "Boktimmy" IngemundsenTjommiKine Selbekk OttersenDagfinn JakobsenIngunn SJune PlutonikaNoraBjørn BakkenkntschjrldThea