Etter å ha hørt så mye bra om denne boken (og resten av bøkene i serien) så fant jeg ut at jeg måtte lese denne jeg også. Jeg ble skuffet i begynnelsen og tenkte at dette er det da ingenting å bli hekta på, og jeg føler det litt slik fortsatt. Men boken tok seg så absolutt opp etterhvert, men uansett en helt ok bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg liker også veldig godt Camilla Lackberg sine bøker. Og som nevn her nede, Patrik og Erica's liv, samtidig som "krimgåtene". Hun skriver veldig bra. Isprinsessen og Fyrvokteren må bli mine favorittbøker av Lackberg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker bøkene til Camilla Läckberg. Liker godt å følge hovedpersonenes (Patrick og Erica) liv samtidig som kriminelle gåter dukker opp parallelt. Har også sansen for de historiske tilbakeblikkene- hvor svarene ofte ligger i de tragiske skjebnene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker også godt Camilla Läckbergs romaner, jeg "putter de inn" mellom annen mer seriøs litteratur. Jeg synes hun skriver godt og lett, og får frem en fin miljøskildring av livet i Fjellbacka og personene der. Samtidig med at en spennende historie fra nåtid og fortid rulles opp...fint at det ikke er så mye direkte vold og styggedom som brettes ut, i stedet får vi en mer menneskelig skildring av livet til de som jobber ved politistasjonen, ekteskapet til Erica og Patrick, og trivielle, dagligdagse gjøremål man kan kjenne seg igjen i. (Akkurat nå holder jeg på med Fyrvokteren)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker også disse bøkene godt, lettlest krim er veldig kjekt av og til:-)

Det eneste som forundrer meg er alle de nye personene vi møter fra gang til gang, jeg var av den oppfatning at Fjellbacka er et lite sted som i allfall på vinteren nesten ikke er bebodd.... Hvor kommer alle disse menneskene fra? ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo Rye