Fantastisk! Selv om jeg verken lo eller gråt hadde jeg litt av en leseropplevelse: 1. Likte ikke starten og ble skeptisk 2. Synes sexen var teit og tenkte at den bare var med for å provosere (men pøh! - jeg skulle i alle fall ikke la meg provosere!) 3. Fikk bokstavlig talt hakeslepp av en sexscene og ble mektig irritert fordi jeg faktisk ble provosert...! 4. Måtte gå i meg selv. 5. Begynte å smuglese på jobben og kom for sent til lunsj fordi jeg ikke klarte å løsrive meg. 6. Kom med høylytte gisp på toget mens jeg leste som en gal. 7. Tenkte en del på operaer (!) og skulle ønske jeg hadde kjennskap til flere. 8. Ble rørt og sterkt beveget over slutten, selv om det var alt annet enn en rørende slutt. 9. Tok meg i å holde på å fortelle hele historien videre som om den var selvopplevd. Ikke fordi jeg kjenner meg særlig igjen i den, men fordi den kom så nær på en eller annen måte.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 3 svar.

God beskrivelse av en leseopplevelse! Kjente meg igjen i tillegg (jeg har lest den). Det lønner seg ikke å være moralløs, for å si det kjedelig, er vel en slags konklusjon slutten gir. Hovedpersonens selvmordsforsøk blir retrospektivt nokså forståelig (havnet han der igjen?) Hva skal han gjøre med all empatien, det kreative selvet - det faktum at han er en likandes kar, når han ikke har grenser, eller vil ha det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så herlig - du har virkelig gitt meg lyst til å lese denne boka!

Ut fra det du skriver, skjønner jeg at dette har vært litt av en leseopplevelse - rene karusellturen. Er det ikke nettopp dette god litteratur gjør med en? Følelsen av å bli utfordret og gjerne få sitt eget syn endevendt er både sønderslitende og utrolig givende.

Liker heller ikke alt for eksplisitt sex - ofte blir det pinlig, ekkelt og i alle fall ikke sexy.

Men; det er utrolig herlig når man i starten misliker en bok, for så å kjenne en snikende følelse av at denne, ja denne, virkelig er verdt å lese.

Skal legge den inn på ønskelista mi straks. Takk;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra, da håper jeg du også får en fin leseropplevelse :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise