Denne boka handler like mye om hovedpersonens forhold til sin mor, som om relasjonen til ungdomskjæresten hun nettopp har truffet igjen. Jeg plasserer den i hylla "Om kjærlighet", fordi den så godt beskriver hvor tussete man kan bli av forelskelse, helt uavhengig av alder. At jeg "bare" gir boka terningkast 4, skyldes visse språkelige detaljer, som jeg henger meg opp i, og som jeg irriterer meg litt over. Men når det er sagt, er det så absolutt en bok jeg vil anbefale!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne synes jeg faktisk er en av de fineste og mest følsomme Tove Nilsen har skrevet. Hun skildrer på et innlevelsesrik og vakker måte forholdet mor-datter. Dette kjærlighetsforholdet så jeg som det viktigste i boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg