Denne boka handler like mye om hovedpersonens forhold til sin mor, som om relasjonen til ungdomskjæresten hun nettopp har truffet igjen. Jeg plasserer den i hylla "Om kjærlighet", fordi den så godt beskriver hvor tussete man kan bli av forelskelse, helt uavhengig av alder. At jeg "bare" gir boka terningkast 4, skyldes visse språkelige detaljer, som jeg henger meg opp i, og som jeg irriterer meg litt over. Men når det er sagt, er det så absolutt en bok jeg vil anbefale!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne synes jeg faktisk er en av de fineste og mest følsomme Tove Nilsen har skrevet. Hun skildrer på et innlevelsesrik og vakker måte forholdet mor-datter. Dette kjærlighetsforholdet så jeg som det viktigste i boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HåverstadHanne Kvernmo RyeVannflaskeKathrineAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLilleviChrissieannekatelmeTove Obrestad WøienKay NilsenReidun SvensliMangosaft45Beathe SolbergLisbeth Kingsrud KvistenIngunn ØvrebøStine_JLiseDinaJan-Olav SelforsTanteMamieKirsten LundiJosefineGroReadninggirl20Hilde AustenåNorahToneJakob SæthreRisRosOgKlagingLene Regine KjølaasHarald KGro-Anita RoenDaffy EnglundNina M. Haugan FinnsonmoiraBenedikteGjermund  HaugeIngeborg GHanne Midtsund