Fascinerende område (Shetland)hun skriver denne krimserien fra og denne gangen foregår handlingen på Fair Isle. Lenger nord kommer man ikke i UK. Et mord skjer under en storm og øya er isolert. Morderen er blant dem! Vår helt Perez er hos sine foreldre sammen med forloveden og setter i gang etterforskning aleine. Det skjer et mord til... Likte boka, men ikke slutten.

Dette er den fjerde og siste kriminalen fra Shetland av Cleeves. Leste denne på engelsk da jeg ikke hadde tålmodighet til å vente på norsk utgave. Enkelt engelsk og spennende handling. Typisk kjekk og grei bok til togturen evt stranda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig bra bok! Jeg har lest alle 4 på engelsk og Raven Black leste jeg rett etter en ferietur til Shetland for et par år siden. Du har ikke helt rett i påstanden om at Fair Isle er det lengste nord man kommer. Den nordligste øya som er bebodd av mennesker heter Unst. (Fair Isle er faktisk den sørligste av Shetlands-øyene.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolvikHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita Roen