Veldig spennande bok. Hans Olav Brenner anbefalte ho i Sommeråpent, og då MÅTTE eg lese den. Det var eit godt tips. Kjenner meg veldig godt igjen når det gjeld arbeidsmiljø. Ikkje at eg har opplevd det så ille altså..Og sjølvsagt gjenkjennande arbeidsoppgåver. Og interessant at vi får følge dei tre hovudpersonane i kvar sine kapitler. Altså frå alle sine synspunkt. I tilleg lærer eg mykje om folkemord rundt om kring i verda. Også folkemord som var heilt ukjente for meg. Boka kan verkeleg anbefalast

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig. Jeg blei så oppslukt at jeg tenkte på den mens jeg var på jobb og gledet meg til å kunne gå hjem og lese videre - har ikke opplevd det med en spenningsroman før!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte kaste meg over den etter Brenners anbefaling jeg også, og ble absolutt ikke skuffet. Utrolige spennende, men først og fremst glimrende beskrivelser av mennesker. Støtter Brenners anbefaling!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så enig med dere, leste denne ferdig i dag (non stop, ikke lydbok), og den var intens hele veien, og veldig velskrevet..(kanskje en ørliten tanke utglidning mot slutten), men forfatteren greide å holde leseren i ånde til siste side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje SivertsenLillevi