Det tok lang, lang tid før jeg kom meg gjennom de to første kapitlene og så videre i boka.

Ja, den er bra, den er veldig bra, men for meg blir det veldig tungt å komme igjennom en bok som starter på nye steder, planeter og situasjoner gang på gang, og bruker de første avsnittene på å fortelle meg tekniske detaljer før jeg føler at jeg kommer inn i handlingen.

Når det er sagt - dette er noe jeg er glad jeg ga meg i kast med. Og enda bedre når jeg skjønte at det bare var den første av tre bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er et par år siden jeg skrev det over. Siden den gang har jeg kommet meg igjennom det meste av Hamilton sitt forfatterskap, og etter å ha lest A second chance at Eden som har noveller og kortroman fra det samme universet fikk jeg lyst til å begynne på nytt. Det var et godt valg. Første gangen jeg leste bøkene var jeg såpass hektet på selve historien at jeg ikke klarte å ta meg tid til å få med meg detaljer, eller stoppe opp og lese på nytt når det var noe jeg ikke forstod. Boka har ikke tapt seg, tvert i mot, jeg tror fremdeles dette er en av de aller beste bøkene jeg har lest fra de siste tiårene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvilken av Peter F. Hamiltons sagaer eller bøker anbefaler du å starte med om man er Science Fiction-entusiast men ikke har lest noe av forfatteren?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager seint svar, lenge siden jeg var innom sist.

Jeg startet med nettopp denne sieren, og ville nok gjort det på nytt, fordi jeg synes den er den som appelerer mest til meg. Selv sier han Fallen Dragon et sted, kanskje fordi den består av bare en bok? Nå har jo også ettbindsverket Greth North Road kommet. Så om du ikke vil begi deg ut på de virkelig lange seriene så ville jeg startet med en av disse. Liker du noveller, er A second chance at Eden absolutt et godt preludium til Reality Dysfunction.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTone HKirsten LundTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn S