Jeg er ikke ferdig med boka enda, men det blir søren meg ikke lenge til! En virkelig godbit for deg som liker underholdende romaner basert på historier fra virkeligheten. Morsom, godt skrevet, troverdig, provoserende og ja, underholdende!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En nydelig bok, en bok jeg vil huske, en sommer bok. Enig May Rita, den er både morsom, trist og provoserende. Tenk at slik var det i vår nære fortid, den mørkhuda hushjelpen fikk ikke bruke toalettet til sin hvite arbeidsgiver, da de mente at de med mørk hudfarge hadde skumle, ukjente og veldig smittsomme sykdommer. Paradokset er da at å overlate de nyfødte babyene sine til den mørke hushjelpen hadde de ikke betenkeligheter med. At disse barna knyttet sterkere bånd til sin barnepike enn til sin biologiske mor var egentlig ikke rart. Det tok ikke lang tid å lese boka, dessverre, for det var en av de bøkene man ønsker skal vare lenge.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise