Var så heldig at jeg fant denne lille flotte boka hos en brukthandler i dag og nå er boka lest. Leser for tiden "Ulysses" av James Joyce så det passet utrolig bra med denne nå.

Jeg ble så begeistret av fortellerstemmen til Frode Grytten og måten han behandler de ulike menneskene og tidligere hendelser på. Han forteller om det Irske lynne, humoren, musikken, poetene, og mye mye mer. Spesielt den ærlige fortellingen om Shane MacGowan i The Pogues. Jeg fikk slik trang til å besøke Dublin igjen etter å ha lest denne boka, jeg har til og med fått mange gode tips om ulike steder jeg ikke har besøkt.

Dette var min første bok av Frode Grytten, jeg likte den så godt at det blir en favorittbok. Hvilke andre bøker av F.G. vil dere anbefale meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Då kan det vel vere greit å begynne med Bikbesong, hans store gjennombrot frå 1999. Grytten er først og fremst novelleforfattar, og sjølv om denne boka er merka som roman, er den sett saman av enkeltståande noveller/historier som spinn rundt Murboligen (Bikuben), det store bustadhuset midt i Odda sentrum. Eller er novellene hans kome i fleire samlingar, seinast Noveller i samling som kom i fjor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil