Gamle gode minner. Husker ennå Katitzi som sprang rundt om kring, festene med musikk, sang og svinsende skjørter, moren med migrene, de barføtte beina, det gjenstridige håret.... Bildene av vognen, jenta, folkene, trær og veier, stemninger... Og alt er i hodet mitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Husket på at jeg også leste disse som barn gjennom et innlegg på en annen tråd, og har lagt de som er i bokbasen og de 3 som ikke finnes i bokbasen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I tillegg til å ha lest bøkene sånn ca 140 ganger i barndommen, hadde jeg første boka som høreteater på lp. Der var det også masse sanger til, og noen av sangene sitter i hodet mitt fremdeles; særlig en sang faren synger om Katitzi mens han er på vei for å hente henne på barnehjemmet. Kjempefint!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg elsket bøkene om Katitzi da jeg var liten! De gjorde stort inntrykk på meg og jeg husker jeg var veldig fascinert av livsstilen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaske