For en fantastisk liten perle av en bok. Egentlig en bok blottet for lyspunkter, bare tragisk hele greia. Men for en humoristisk måte å beskytte seg mot livet på! Og jeg kjente meg oppsiktsvekkende mye igjen i følelsene til Mathea selv om vi lever ganske så forskjellige liv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig! Dette er en vakker, liten morsomtrist roman. Språklig sett skinner den, fra begynnelse til slutt, men samtidig er det som befinner seg mellom linjene minst like viktig og like tankevekkende som det som står på dem. En flott debut!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka gjorde meg både glad og litt trist på én gang. Slike bøker liker jeg. Historien er jo egentlig ikke så rent lite sørgelig, men samtidig må man sitte der og humre mens man leser. Likevel fikk den meg til å tenke litt over de mindre behagelige tingene i livet... som at vi alle skal dø.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jepp, det er ubehagelig det der med døden. Liker det ikke ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig imponert over denne boka! Den rørte meg langt inn i både hjerterot og ryggmarg, mens jeg humret og lo. Forfatteren er så ung,men skriver så modent og har så mange originale refleksjoner. Denne må dere lese!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. MartolBjørg L.AvaBård StøreLeseberta_23Berit RJan-Olav SelforsJulie StensethFride Lindseth