Perfekt litteratur. Jeg heier på denne fortellingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Veldig enig! Dette var en av tekstene som gjorde dypt inntrykk på meg i litteraturstudiene. "I would prefer not to" og "Ah Bartleby! Ah Humanity!" er blant de replikkene i litteraturen jeg har lest så langt som jeg husker best. Fikk lyst til å lese den på nytt igjen nå! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Yes! Det samme kjente jeg, og jeg skal like å møte den leseren som ikke blir mo i knærne av Melvilles mesterskap her, så opplyst og så dunkelt det er, på en og samme tid! Og se på karakterene, å, Turkey og Nippers, for en herlig humor, og ikke minst vår forvirrede forteller. Hvis jeg skal få meg en tatovering noen gang, så skal jeg ha den i pannen, og der skal det ikke stå "Kug", det skal stå: Ah Humanity!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Lena NBobbie FothLailaHanneReadninggirl20Berit RDolly DuckMayHarald KEivind  Vaksvikleser42Ester SRandiTanteMamieIngvild SChrissieTor Arne DahlOleBertyRoger MartinsenMonica CarlsenHilde H  HelsethDemeterJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenJulie StensethEileen BørresenIngunn SInger-LiseEllen E. MartolToveSynnøve H HoelKirjalabyrinttigretemorTorill Elisabeth RevheimStine SevilhaugKitsuneNorahmoiraRita Kathrine