Nettopp ferdig med den og greit å ha lest den. Tittelen på boka sier en del om hva boka handler om. Er det mulig å kjenne seg selv og andre mennesker? Hvem er det mennesket du lever sammen med?

Boka til Milan Kundera fanget ikke min interesse nok, jeg ble liksom litt likegyldig etterhvert for den tar en litt merkelig vending, men det er vel en mening i det også, og greit nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har nettopp lest "Identitet", og er ganske enig i din beskrivelse. Jeg synes forøvrig Milan Kundera har en svært elegant (og fransk?) språkføring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine Sundal