Jeg er kommet halvveis i denne boka, og jeg merker at jeg slites mellom å ville avbryte, eller om jeg skal fortsette... Er usikker på hva jeg mener om den...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Finn ut hvorvidt du liker den eller ikke - det vil gi svaret på om du skal fortsette eller ikke. Dersom du ikke liker den etter halve boka, er det lite sannsynlig du vil like den om du så leser hele boka. Jeg likte romanen veldig godt - likte den stille stemninga, disse ensomme kvinnene og deres fellesskap, denskate avsløringen av deres hemmeligheter og slutten som på mange måter var forutsigbar, og som etter min mening fungerte godt. Er i grunnen enig med Tao - dersom du ikke liker ei bok, er det like bra å legge den fra deg - det er for mye fengende litteratur der ute til å bruke tida på det som ikke trekker deg inn - i hvert fall så lenge det ikke er bøker som gir motstand, men som gir en verdi etter å ha lest - for meg er en del av de lite tilgjengelige klassikerne av sistnevnte art, blant annet Ulysses og Den guddommelige komedie. Denne boka er ikke en slik - selv om jeg sjøl hadde godt utbytte av den og er glad jeg fant den (bortsett fra at det var søstera mi som dytta den på meg).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste boka på ei solseng i Kroatia, og jeg har lagt den inn under kategorien "Perler". For jeg synes faktisk at dette var en liten perle av en bok. Innholdet var enkelt og slutten svært forutsigbar, men skildringene av forholdet mellom de to damene og historiene deres var rett og slett vakre. Så vakkert skrevet! Her synes jeg oversetteren også fortjener ros - hun har gjort en utrolig god jobb! Jeg la fra meg boka flere ganger underveis, rett og slett for å "spare" den litt. Jeg ville ikke at den skulle ta slutt. Nå gleder jeg meg til å lese "Taushetens konsekvenser" av samme forfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja , nydelige bøker. Jeg ble helt satt ut. Forelsket meg totalt i disse bøkene og har blitt en stor fan av forfatterern.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes den var helt usannsynlig, men det er jo meg da :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skulle avbryte, men skummet meg gjennom slutten på trass. Likte ikke denne i det hele tatt. Synes det er rart denne boka har blitt så populær som den er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

jeg likte boken kjempegodt og anbefaler deg å fortsette ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa