En meget viktig bok! Fascinerende og skremmende, men meget informativ om hvordan verden fortoner seg for urbefolkning og andre i Sør-Amerikas regnskoger m.m. En bok om hvordan multinasjonale selskaper ødelegger regnskogen og utnytter/knuser den fattige befolkningen ved å ta fra dem deres livsgrunnlag.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Håper du også har tenkt å lese de to neste bøkene, Himmelblomstreets muligheter og Afrodites basseng. Kanskje de er litt mer fabulerende, men tema, skriveform og språk er likt. Fantastiske bøker alle tre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte så vidt på Himmelblomsttreets muligheter, men syntes den virket litt merkelig... Er dette egentlig en triologi? Vel, skjønner at jeg må gi bøkene en ny sjans... Kanskje det har noe å gjøre med at jeg leste flere bøker på en gang, og det går nok ikke an med denne type bok..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes også at "Himmelblomsttreets muligheter" virket litt merkelig i begynnelsen, men den tok seg opp. Anbefaler absolutt å fullføre den. Som Merethe sier, du får mer ut av "Afrodites basseng" hvis du har lest "Himmelblomsttreets muligheter" først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk til dere begge! Skjønner at jeg må lese disse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De tre bøkene henger sammen, men kan også leses uavhengig av hverandre. Himmelblomsttreet er nok den av de tre som jeg også syns var litt tung til tider. Den er allikevel ok å ha med seg, når du så leser Afrodites basseng,den er veldig bra. Orker du bok nummer to, så får du mer glede av nummer tre. Orker du den ikke så kan du godt hoppe rett til Afrodites basseng, du får med deg poengene her uansett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre at andre også fant "Himmelblomsttreets muligheter" litt merkelig og tung til tider.. Men, som sagt, Mengele Zoo var utrolig god, og hvis bøkene henger sammen, er det bare å trå til... Takk igjen, denne "klubben" er virkelig god å ha..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus