Det jeg likte best med boka var hvordan forfatteren ikke får deg til å føle deg som en fiasko hvis du spiser chips eller ferdigmat. I stedet peker han på hvordan matindustrien utnytter biologi og livsstil for å gjøre det nesten umulig å motstå. Det er som om han sier: «Det er ikke din feil, men nå som du vet bedre, kan du gjøre noe med det.» Samtidig er det frustrerende å lese om hvordan billig, ultraprosessert mat ofte er det eneste realistiske valget for mange.
Jeg skal bli flinkere til å sjekke hva jeg spiser fremover, for dette var en vekker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHanne MidtsundEgil StangelandHarald KMorten MüllerMarianne  SkageIreneleserLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtMarit HåverstadEvaAnn-ElinMarteIvar SandDolly DuckTor Arne DahlMartine GulbrandsenDaffy EnglundVibekeJulie StensethVidar RingstrømAvaAlexandra Maria Gressum-KemppiAneLailaLilleviSilje BorvikTatiana WesserlingKaroline RøsandTine SundalIngunn SEileen BørresenAkima MontgomeryHilde Merete GjessingEli HagelundMarianneNEivind  VaksvikVanja SolemdalAnniken L