Nå er det lenge siden jeg har lest en ordentlig kjærlighetsroman.
Jeg rett og slett elsket denne boka!

Hvorfor? ? Fordi den smøg seg inn i hjerterota, den gav meg hjertebank, fikk meg til å le høyt, fikk meg til å flire og himle gjenkjennende med øynene, og så kløp den til slik at jeg nesten klarte å føle smerten, enda jeg ikke engang er del av den verden.

Akk, sukk.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Ja, det er jamen godt vi har forskjellig smak - og kan respektere det. Ideen i denne boka er jo skikkelig artig, men det ble for mye omat og omat for meg. Jeg følte meg "snytt" på slutten. Midt i boka hadde jeg fått en merkelig mistanke, men den ble jo ikke - helt - bekrefta på slutten, men nesten... Jeg satt og var irritert både på Emmi og Leo: Av hensyn til Bernhard kunne dere sannelig ha tatt en avgjørelse om å treffes mye tidligere. (Åndelig eller fysisk utroskap?) Men da ble kanskje poenget med slutten borte? Men hvordan hadde slutten på historien DA blitt? (Forfatteren har lykkes i å få fantasien til å spinne...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig i at det ble mye omat og omat, som du sier. Slutten likte jeg godt. Ingen oppfølger for meg, takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Klikket meg inn på oppfølgeren. Takk for den, Tao. Jeg er ikke overbevist om at jeg spanderer tid på boka etter å ha lest den lille omtalen. Mine mistanker slo visst feil. (Synes egentlig DET hadde vært en mere spennende vinkling - ha ha ha ...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har nettopp lest oppfølgeren, og selv om den til tider irriterte meg grenseløst, så klarte jeg likevel ikke å legge den fra meg, og satt atter en gang igjen med følelsen av at uhum, gi meg mer Daniel Glattauer!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, ja... Jeg synes jeg her aner noe av det jeg var redd for... Jeg skjønte på forhåndsomtalen at JEG ikke fikk det som jeg ville. (Hadde håpet at det var ektemannen som var i andre enden. Selv om det var ett (?) signal i første bok om a det IKKE var han. HA.. HA.. Morsomt, eller?) Jeg har nok MANGE andre bøker jeg heller ønsker å lese, så jeg tror denne forblir ulest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt underholdende! Litt uttværende innimellom. Men på slutten av boka ble jeg litt sånn: "men så aksjoner da! Trø til!". Men da hadde kanskje historien heller ikke blitt så spennende?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

FAntastisk, fantastisk, fantastisk! Jeg er forelsket! Det kribler for hver side, og jeg klarer ikke legge fra meg mailkorrespondansen. Minner meg om hvordan jeg møtte min kjære....! ;o) Nydelig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Brukte noen sider på å blir fortrolig med e-mailkorrespondanse vinklingen. Men etterhvert glemte jeg det og ble sugd inn i historien. En utrolig spennende slutt som ga meg hjertebank :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Jeg elsket også denne boken.. følte nesten at jeg leste noe jeg selv har vært en del av... :D Helt fantastisk...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hamsuns "Victoria" rann meg i hu mens jeg leste denne boka. Å være forelsket i forelskelsen. Bra twist hevet boka ytterligere noen hakk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og da er "Mot nordavinden" bestilt :) Etter en slik kritikk gleder jeg meg til å kaste meg over den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

leser den selv. 50 sider ut i boka liker jeg den veldig godt, og skal anbefale den til kunder :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

..Håper jeg ikke tok for voldsomt i nå da... :)
tenker meg grundig om
Nei, jeg mente det jeg, altså!
Fortell hva du synes om den når den er lest :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette frista meg og. Passar den å lesa høgt til kjærasten sin?! Har hatt lyst å lesa ein kjærleiksroman høgt desse lyse vakre somarkveldane.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Måtte vore fint å ha kvar sitt eksemplar og lest for kvarandre...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg vet ikke helt.... hele boken består jo av e-mailkorrespondanse; om det blir litt mye en time senere , neste dag osv osv ...men igjen, i don't know - har egentlig aldri lest høyt for noen, så kan vel ikke uttale meg. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste hele boka i gårkveld og jeg er så enig i omtalen din. Fantastisk bok som jeg virkelig levde meg inn i. Har allerede skrevet bokanbefaling på den på jobben :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der gikk jeg på en smell. Kunne vært spennende med e-post formen, men syns det ble mye pjatt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kunne ikke vært mer enig! Dette ble en dårlig leseopplevelse for meg, jeg synes boka var både kjedelig og platt og var sjeleglad når jeg var ferdig med siste side. Og jeg er i bunn og grunn en skikkelig romantiker!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er spennende å lese alt dette her på bokelskere... Artig hvor forskjellig vi opplever bøker. Jeg har lest litt nu, og det føles nok litt sånn "bob bob". Jeg har foreløbig veldig ambivalente følelser for boka, så det blir spennende å lese resten. (Det er bibliotekarens anbefalinger som fikk meg til å lese denne boka.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone H