Syns dette var en av de beste jeg har lest av Jo Nesbø (så langt), helt til jeg ble avbrutt av en fødsel. Nå kommer jeg liksom ikke helt igang igjen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Ferdig!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så, var den bra? Eg har berre lese ei bok av Nesbø (trur eg) og det var snømannen. Den var i alle fall spanande. Er Frelseren endå betre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har ikkje heilt sansen for Nesbø, men har likevel lese alle bøkene hans, veldig enkel og grei underhaldning. Snømannen er den beste, etter mi meining, sjølv om den er litt gjennomskueleg. Frelseren var vel ei av dei betre bøkene hans, men dersom du er på utsikt etter litt meir intelligent krim, bør du prøve deg på Minette Walters =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at Minette Walters er god. Slangemønster, Acid Row og Fox er blant de beste (synes hun er litt ujevn - ikke alle bøkene som er bra). Liker også Jo Nesbø. Rødstrupe er min favoritt blant Harry Hole-bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset. Eg les i grunnen mest skandinavisk krim. Burde prøva andre ting og. Men krim er heller ikkje høgast prioritert, så kanskje det må venta til påske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forresten, har lese Flaggermusmannen og. Den var stilig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest snømannen ennå, det er den neste boka i rekka (leser dem kronologisk, så klart). Syns Nesbø skriver bra og spennende, underholdende som Olav sier. De jeg har likt best så langt er Rødstrupe og Frelseren, det er i alle fall de jeg husker best!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snømannen er min favoritt blant Nesbø sine HH bøker, frelseren kommer på klar 2.plass :) Gled deg til Snømannen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har du noe å glede deg til :-)
Har lest alle Nesbø sine bøker og Snømannen
syntes jeg var den beste sammen med Hodejegerene som jo kommer etter Snømannen. Etter min mening så er det de to beste Nesbø bøkene som står for tur. Lykke til :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson