Absolutt et must for alle som liker å mimre! Denne serien er helt genial!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Ja, denne serien er virkelig genial. Jeg har kjøpt flere ulike bøker fra serien i gave til andre, men denne kjøpte jeg til meg selv. Mange morsomme sitater, og kommentarer, lettlest og underholdende. Jeg kom på mye fra min barndom, og ikke bare det som sto nevnt i boken. Må nesten ha boken om 90-tallet også, siden jeg var tenåring da. Jeg elsker å mimre, nemlig, men det er kanskje et tegn på at jeg begynner å bli gammel...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig :-). En lettlest og god oppsummering av det viktigste fra 80 tallet. Lesingen resulterte i et skred av assosiasjoner fra egen barndom på 80 tallet. . Nå skal boka om 90 tallet leses.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Begynner å bli gammel" - herlighet. Jeg fikk 50-tallsutgaven i presang for ei stund siden og mimret og koste meg med gjenkjennelsen. Kom ikke her og snakk om gammel!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

On det er noen trøst så har jeg lest 50-tallsutgaven jeg og, og ble revet med av den også. Mamma fikk den i gave og da måttejeg jo kvalitetssikre den. Jeg er født på 80-tallet, men hverdagshistorie er jo morsomt uansett da. Og gammel da, man er ikke eldre enn man føler seg vet du.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har hele serien glise og de er partybremser så det holder, for uansett hvem jeg har på besøk, så finner de en bok og humre over :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Note to self: Ikke kjøpe hele serien:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda det hender det ender med morsomme ting, som kommer frem fra de merkligste steder. Ene gangen endte jeg opp med en boblejakke fra 70-tallet på meg :-) Ene naboen hadde beholdt sin første boblejakke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G