Ja, jeg er enig i at noe glapp litt på slutten, følte han gikk for fort frem, må bli ferdig nå liksom. Men det er allikevel en klar opptur fra fireren synes jeg, han babler jo på hele tiden, men det er god driv og det er trist og morsomt om hverandre. Jeg kjente at det var kjekt å være tilbake i Knausgårdverden og jeg venter spent på avslutningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg liker meg også i Knausgårds verden, likevel må jeg si at bok 1 og 2 er de beste. I bok 5 blir jeg neste litt redd Knausgård, og tenker at det ikke ville vært gøy å møte en overstadig og litt små aggressiv Knausgård på byen. Savner tidssprangene som bok 1 og 2 hadde, og kanskje ser vi den igjen når ringen sluttes i bok 6.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanne