Fordelen med å være litteraturinteressert, er at også barna får leselysten inn tidlig. Denne leste jeg for en fasinert 8 årig sønn, som nå liker Roald Dahl.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det trodde jeg også, og satte av en halvtime hver kveld. Resultatet er en datter som av og til kan lese en bok, og en sønn som så og si aldri leser noe.

Muligt de fikk overdose i sine første ti leveår?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det går ikke an å få overdose. Enten liker man å lese, eller så gjør man det ikke. At foreldre leser for barna, er den beste måten å vekke interesse, men om de da ikke får den store lidenskapen, er det i hvert fall ikke foreldrenes feil.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Roald Dahl er fantastisk, både for voksne og barn. Gleder meg til å lese disse bøkene for mine små! Genialt med barnebøker som også passer for voksne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundElisabeth SveeBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.