Forutsigbar og nokså kjedelig. Fristet ikke til å gi herr Veum en ny sjanse.... Men det kan ha vært skuespillerne som ødela for ham, dette er Radioteatrets utgave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Husk ar det var Gunnar Staalesens første bok om Varg Veum. Han har aldri vært en av mine største favoritter, men han har nok modnet en del som forfatter siden han skrev denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har vel rett, man fortjener alltid en ekstra sjanse. Da i papirform, er ikke spesielt glad i lydbøker generelt fordi jeg synes stemmen som leser har for stor innvirkning på historien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Greier sjelden å høre på lydbøker - irriteres ofte av intonasjonen... Det beste er å lese boka selv, i eget tempo og med egne bilder av det som skjer

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila