Dette er et innpass i en verden jeg vet lite om. At barn på 9 og 10 år vet hva Tinder og catfish er hadde jeg aldri forestilt meg. Jeg er så imponert over kunnskapen og klokskapen til dagens barn samtidig litt skremt. Denne boken er proppfull av alle mulige spørsmål stilt til barn, hvor de uten filter svarer nøyaktig hva de mener og tenker akkurat der og da. For en fascinerende og underholdende lesing. God naiv barnlighet som viser hvor åpent sinn barn faktisk har før verden og omgivelsene setter sitt preg på de. Det skinner så innmari godt igjennom at det er vi voksne som påvirker holdningene til barna så til de grader. Boken slukte jeg på kort tid, men denne vil jeg ta frem igjen og igjen.

Til tross for at jeg både har dratt på smilebåndet og flira mye for meg selv, så er dette virkelig en bok til ettertanke. Vi voksne har en så enormt viktig jobb hvor vi må sørge for at våre egne fordommer og holdninger ikke smitter over på de åpenhjertede og godhjertede barna. For de er tross alt små mennesker som skal lære mye, svamper som trekker til seg alt de hører på sin vei.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IdaMartinHilde Merete GjessingTine SundalNorahIngunn SKaren RamsvikJulie StensethVibekemoiraKirsten LundHarald KTanteMamieTore HalsaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudgretemorDannyEvaAnniken RøilMarianne  SkageBeathe SolbergVannflaskeHilde H HelsethEllen E. MartolPiippokattaritaolineMorten BolstadJenny Dahl BakkenINA TORNESLilleviBerit RIngunnJSynnøve H HoelRoger MartinsenEgil StangelandAvaMarita LoeEvaPia Lise SelnesElin Fjellheim