Denne helgen leser jeg Anne B Ragde Berlinerpolene, som jeg trodde var litt annerledes.Jeg hadde ikke lest med mye opp på handlingen, men skjønte etter hvert at dette var noe annet enn hva jeg hadde sett for meg, veldig alvorlig og brutale skildringer fra det ekte liv på mange måter. Spent på hva resten byr.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Boka jeg leser nå er Alex Schulman: «Överlevarna» Det er min første bok av denne forfatteren og han skriver godt så nå blir det nok fler av ham. Han er dessuten fra en liten «by» med navn Hemmesdynge på Söderslett i Skåne og i den trakten har jeg oppholdt meg mye!
En annen forfatter jeg har på leselisten min er A. S. Byatt…hun døde denne uken, noen og åtti år gammel og blir regnet som en av Storbritannias store forfatter. Skal bort og låne en av henne på bibben i dag, sammen med en annen bok: novellesamlingen «Irland forteller» som jeg har bestilt! Så her leses det!!!!
Kaldt er det ute, men sol og ikke mye vind så da er det bare å kose seg både inne og ute!
God helg til alle bokormer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Schulman har hørt mye bra om, så gøy at du også liker det. Kommer nok på min leseliste etter hvert. Døde Byatt, dessverre ikke fått med meg det. Det var trist å høre, dyktig forfatter. Håper du koser deg med bok og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest boka, men så serien på tv i sin tid. Sterk historie. Jeg leste boka Sunn og sterk uansett alder, av Elisabeth S. Lingjerde i går kveld. Lettlest, og forhåpentligvis med noen gode tips jeg skal ta med meg videre i trening og kosthold. I tillegg leser jeg Leksikon om lys og mørke, av Simon Stranger akkurat nå. Den leser jeg litt nå og litt da. Sterke historier. Ønsker alle en fin helg! Her er det 7 kuldegrader og sol, og nå venter tur ved sjøen og i skogen på meg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Fint med gode tips om livsstill og greit å få noen konkrete tips. Kjekt med litteratur og tur, håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest Berlinerpoplene selv, men har lenge vurdert å gjøre det. Denne helgen blir det dog krim -«Den eneste ene» av Jørn Lier Horst.Har fått korona og trenger «enkel» litteratur😊
Ønsker deg en riktig god helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Krim er fint å lese og lett og god underholding som regel. Masse god bedring og ha en god helg og lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Riktig god bedring!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk😊 Ønsker deg en fin lese- og turhelg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DucksiljehusmorMorten MüllerJulie StensethHildeNora FjelliTine SundalKjell PEgil StangelandVigdis VoldNicolai Alexander StyveJan Arne NygaardTralteRandiALilleviRandiLaila StenbrendenTatiana WesserlingTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalToveEvaLailaPilarisKjerstiEvaTanteMamieAkima MontgomeryTore OlsenNikkagretemorIreneleserIngeborg GLisbeth Marie UvaagChristoffer SmedaasAnitaRisRosOgKlagingKjersti SMarita LoeAud Merete RambølHarald K