Egentlig er jeg litt lei av krimbøker hvor plottet går ut på at noe skjer på stedet hvor hovedpersonen vokste opp og dermed må hen reise tilbake og møte sine demoner, men denne boka ble jeg allikevel sugd inn i.

Annie Ljung må reise tilbake til barndomshjemmet da moren hennes som er dement og bor på sykehjem har klart å komme seg ut en kald vinternatt. Hun blir funnet i god behold, men Annie kommer hjem for noen få dager og på den tiden forsvinner hennes slektning, 17 år gamle Saga.

Boken er spennende, handlingsmettet og dramatisk og en veldig god debut og jeg ser frem til flere bøker av Ulrika, dette er ifølge baksideteksten første del i en drivende spenningsserie som finner sted i Ångermanland i Nord-Sverige - inspirert av folketro, historiske drap og hekseprosesser fra 1600-tallet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudmoiraGunillaDolly DuckCamillaedgeofawordBeathe SolbergVannflaskeGladleserEli HagelundgretemorTrygve JakobsenMaikenJulie StensethTorill RevheimAkima MontgomeryGroBerit B LieLinda RastenYvonne JohannesenLeseberta_23Ingunn SBård StøreSophieTine SundalAnniken RøilIda CharlotteConnieJan Arne NygaardGrete AastorpEvaBertyjovianskPiippokattaHilde Merete GjessingTheaOdd HebækVioleta Jakobsenellinoronille