Enda en flott bok fra Öland! Theorin med sin særegne skildringsevne,skaper en helt egen stemning over boken. Ikke en typisk krim, men dog like god!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt sant, enda en flott bok! Stusset litt underveis om jeg likte boken eller ikke, men det gjorde jeg jo selvsagt, den var bare litt annerledes enn Nattefokk og Skumringstimen. Gleder meg masse til bok nr 4...:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte også denne! Ikke til å legge fra seg, deilig med sånne bøker. Av og til noen setninger jeg stusset over, men i det store og hele en fin leseopplevelse. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig enig :) Blodleie var akkurat sånn Theorin-bøkene er, han har en helt egen måte å skrive på som gjør at man bare MÅ lese en side til og så et kapittel til, osv. Jeg syns kanskje den manglet litt opp mot Nattefokk og Skumringstimen, men det betyr ikke at den er dårlig. Blodleie var nok en god bok fra Öland, gleder meg alt til bok 4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandHarald KJulie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaske