Er jeg den eneste som har dette problemet?

De siste dagene / den siste uka har jeg slitt med å oppdatere uferdige lister. Jeg åpner og redigerer som vanlig, men når jeg lagrer er endringene borte. Går jeg inn for å redigere ligger endringene der. De er bare ikke synlige når jeg har lagra.

Har både prøvd å gå inn og ut av nettsida, logga inn og ut, osv. Og ingenting hjelper.

Noen andre som har dette problemet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for at du sa fra!
Jeg har funnet problement, og det skal være fikset nå!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har oppdaget et annet problem.

Når man søker etter en bok pleier boken med flest følgere å ligge øverst i resultatlisten, og så følger boken med nest-flest følgere og så videre i fallende rekkefølge.
Men nå kommer de i helt vilkårlig rekkefølge.
Søker jeg på f.eks. "Kafka" pleide "Prosessen" å være øverste søkeresultat, men nå ligger den på tiendeplass. Jeg har også gjort søk der den mest populære boken ikke dukker opp før godt nede på andre side av søkeresultatene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noe er galt. På min siste liste står den oppført med 0 bøker og blir ikke endret uansett hva jeg gjør. Melding sendt til Admin.

Har også opplevd at når man søker på en forfatter så kommer uhorvelig mange andre forfattere som tar plassen til den egentlige forfatteren jeg søkte på. Før var det at andre forfattere kom oppført sist. Da blir det til at jeg bruker mitt andre nettbibliotek til søking.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har fått svar fra Admin.:
Takk for at du sa fra om dette!
Vi har oppgradert haugevis av programvare på nettstedet de siste ukene.
Jeg skal prøve å finne feilen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethBeathe SolbergNora FjelliPirelliPiippokattaIngvild SStine SevilhaugConnieMonica CarlsenTanteMamieKjell PFriskusenReadninggirl30ToveEgil StangelandMarianne  SkageKaramasov11Eivind  VaksvikJanne BrovoldVannflaskeEllen E. MartolLilleviHilde Merete GjessingMarkus IngebretsenMorten MüllerPilarisKjerstigretemorIngunnJTone Maria JonassenDolly DuckIda CharlotteSunniva83AnneWangSynnøve H HoelTone NorenbergRisRosOgKlagingAnniken Røilmay britt FagertveitLesevimsaChristoffer Smedaas