Denne helgen skal jeg fortsette å lese dyreliv av Auöur Ava Ölafsdöttir, synes den er ganske bra så langt lettlest og mange fine skildringer, denne fikk jeg kjøpe forrige uke på mammutsalget og kan hende begynne John Boyne sin nye bok Alt som er ødelagt. Denne er jeg ganske spent, siden jeg huske at jeg leste gutten i den stripete pyjamasen som barn at jeg og likte så godt. Dermed blir alt som er ødelagt

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg. :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Leila Slimani er en forfatter jeg liker godt, og lånefristen til biblioteket går ut i dag, så jeg måtte begynne på "I udyrets hage". Den lover godt, her er det desperasjon og fri flyt av det som gudene måtte finne på å by på. Det blir nok andre tider for hovedpersonen. Jeg leser også Cormac McCarrthy sin "Ikke et land for gamle menn" som jeg også liker, veldig godt. Den er mer sindig, men full av galskap, den også. Begge er en reiseskildring, tror jeg, i hvordan dra til helvete. Så er det bare å finne tiden, prioritere bort så mye som mulig og velsigne været, snøstorm i Trøndelag. Ikke glemme valpen heller. God lesehelg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Spennende med så mye bøker og variert tematikk på mange måter også, tenker jeg? Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Før jeg går ut i det fine været skriver jeg litt her inne jeg :)
Jeg leser «Två flickor på Irland» av irske Edna O’Brien. Originalen er country girls om noen er nysgjerrig på det… den kom ut i Irland 1960 og vakte furore og ble tilogmed forbudt! Denne leser jeg fordi jeg ble så nysgjerrig på disse forfatterene på lista Randi la ut denne uka om litteraturkandidater til Nobelprisen, det var så mange jeg aldri hadde hørt om! Et godt valg dette for den er veldig godt skrevet.
Denne leser jeg på Ipadden. Fysisk bok blir Leila Mottley sin debut:»Nattvesener». Den kom nå i 2023 og fått gode omtaler. Ellers har jeg noen noveller igjen av Guy de Maupassant.
Ha en god lesehelg alle bokvenner!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Veldig spennende med forbudte bøker og kjekt å oppdage nye forfattere også. Håper du får en god lesning og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et bra prosjekt, tenk på alle de bøkene vi ikke vet om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huff ja!
Edna O’Brien har blitt en favoritt for meg, helt klart og for bare en uke siden ante jeg ingenting om henne! Synd kun 4 bøker er oversatt til norsk og yttligere ti til svensk, jeg leser for dårlig engelsk til å få med meg nyansene i bøkene.
Bokelskere er en stor inspirasjonskilde med mange bokelskende bidragsytere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fortsetter med Forestillingen om et ukomplisert med en mann av Helle Helle. Den har dessverre ligget urørt siden søndag pga en skoleoppgave som jeg endelig fikk levert i går kveld. Nå som jeg har fått livet tilbake, skal jeg fortsette på denne boka.
På øret har jeg Norske tilstander av Lars Lenth, den siste boka i serien om Rino Gulliksen og Leo Vangen.
Forrige helg sa jeg at jeg ikke skulle handle på Mammutsalget, men det ble 3 bøker siden jeg har ryggrad som spagetti...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Spennede og ja skolearbeid krever en ganske stor del av livet. Men fint at du får mer tid til bøker nå, håper du har en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat nå så leser jeg Saras nøkkel, av Tatiana de Rosnay. Har kommet litt inn i den, og det skal bli spennende å lese videre. Ønsker alle bokelskere en fin helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Saras Nøkkel leste jeg for mange år siden, har. du sett filmen til boka? Ønsker deg en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg har ikke sett filmen. Får se den etter å ha lest boka da, takk for tipset!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim