Hei,
Er det noen som har tips om digitale lesesirkler som er åpne / evt plass til en?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Bli gjerne med i «Dystopisk lesesirkel» også! Du finner den ved å søke eller se nedover på diskusjonstrådene her. Ellers er det flere på instagram også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er hjertelig velkommen til lesesirkelen: her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk, venter til neste bok! Kan jeg følge med selv om jeg ikke rekker å lese en bok, eller er det viktig at alle er aktivt deltagere?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei

Du kan komme med forslag til neste bok her.

Om du ønsker å vente til neste gang, er det selvsagt OK.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan følge med hvis du foretrekker det, men det er fint å få med flere som vil delta aktivt. Nå skal vi velge en ny bok, om du vil være med å foreslå, må du melde fra til Torill. Hvis du vil vente er du velkommen til å følge med og kommentere selv om du ikke formelt er deltager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velkommen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNinaMaikenStig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva