Er det bare meg som synes dette var en tunglest og lite fengende bok? Må si jeg ble skuffet etter de mange positive omtalene boka har fått. Jeg ga opp hele boka omtrent halvveis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bøker som skildrer en person fra barndom til voksen alder kan ofte være litt langdryge. De har ikke noe bestemt plot, men beskriver kun viktige hendelser i livet til karakteren. Slik sett så er fortellingen om Arnau som vokser opp som fattiggutt til å bli en velstående kjøp/politiker ikke enestående.

I denne boka er det skildringene om middelalderens Barcelona som gjør boka rik og levende. Det kreves ofte mye research og kunnskap av forfatteren å kunne gjennomføre dette med historisk riktighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, ikkje bare du...ble i tragiske laget for meg og.. las den ut, men frister ikkje til gjentagelse..ikkje eingang om eg blir desperat lesetrengd!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest boka "måtte" jeg bare til Barcelona!! Jeg likte boka kjempe-godt, og er spesielt glad når det følger med kart i starten av bøker, som i denne. Liker nok å se det historiske bak den egentlige fortellingen, så når jeg i fjor høst dro til Barcelona, var det flott å kunne finne igjen områder og veier fra gammelt av, og havets katedral - Santa Maria del Mar var høydepunktet fra boka, kjent som en folkelig katedral som ble bygd av arbeidere for arbeidere. Og historien om hvordan de maktet å bære disse steinblokkene fra steinområdet i Montjuic vet jo vi som har lest boka..... Boka anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marianne SeterAnjaLiva DelirAudhildBjørg  FrøysaaMarianne AugustaRune U. FurbergTone DahleJulie StensethSverreSynnøve H HoelEivind  VaksvikTone Maria JonassenMarianneFindusJeanetteKay NilsenAtmanInger Johanne SæterbakkMette-MAnn Marlen EngerMerethe SolstadKirsten LundmgeLisbeth Kingsrud KvistenMarianne  SkagePer HellemBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingBertyRandi Annie FramnesTonesen81andreas h. o.Akima MontgomeryLibraritas vMartine (@martineleser)Eileen BørresenTone SundlandKarin BergJohnny Olsen