Denne helgen leser tredje bok på tysk Zeitenwende av Carmen Korn sine tre bøker, tredjebok er vi 1970 Hamburg og følger de fire damene videre som vi har gjort fra bok fra første verdenskrig, nummer to andre verdenskrig. Jeg har noen hundre siden igjen tror jeg om jeg husker rett i farten.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Denne helgen har jeg fått startet på "Forræderen", av Jørn Lier Horst,denne virker veldig spennende. Ellers må jeg prøve å bli ferdig med en tale til et 50 års lag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjekt med noe spennende i helgen, lykke til med tale til 50 års lag :)Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser også flere bøker av samme forfatter, og nå er det "Utenfor loven" av Michael Connelly. De er riktig gode, og det er hyggelig å følge de samme personene over flere bøker, om enn ikke for lenge. Jeg har lett for å gå lei. Det er gøy at flere holder på med det samme. God helg til alle.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med samme forfatter, ja en kan jo gå lei om det blir for mye av det samme. Håper du får god lesning og god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei!
Eg håper å få tilbake leselysta, og jammen ser det ut til at eg skal få nokre trivelege timar i selskap med Havets kirkegård av Aslak Nore.
Har ikkje fått lese så svært mange sider, men det vesle eg har lese har eg likt godt….trass i den lite positive tittelen på boka….

Har også leita fram igjen Årene av Annie Ernaux.
Har lese den før, men sidan eg skal diskutere den i ein lokal lesesirkel, så må eg repetere….huskar ikkje alt så godt.

Ynskjer deg og andre bokelskere ei god helg, med ei god leseoppleving!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg har vært i en litt tilsvarende situasjon som deg en tid. Kanskje ikke så mye mangel på leselyst, mer sliten. La ut en bønn om hjelp her, og under overskriften "Feriehjelp!" fikk jeg utrolig mange inspirerende og gode forslag. Har lånt flere av bøkene på biblioteket og satt flere på ønskelisten. Tusen takk til alle! Kanskje du kan finne noen tips her, du også :-)

Lykke til med leselysten, Hilda og god helg til alle!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Håper du får leselysten tilbake. Så bra at du har en trivelig bok foran deg. Årene synes jeg selv var veldig god og den beste Ernaux bok så langt for min del. Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg The Wondrous and Tragic Life of Ivan and Ivana av Maryse Conde. Den handler om de to tvillingene Ivan og Ivana, som blir født og vokser opp med en enslig mor på Guadeloupe i Karibia, og nå har jeg kommet til at de har flyttet til musikerfaren i Mali, som de ikke kjenner. Har lest to bøker av Conde tidligere, og de var veldig gode begge to.

På øret er jeg så vidt i gang med If we were villains av M.L. Rio. Den handler om skuespilleren Oliver Marks som nettopp har sluppet ut etter å ha sittet i fengsel i ti år – for et drap leseren ikke vet om han har begått.

Er også så smått i gang med italiaprosjektet igjen, for ikke å glemme det jeg kan av språket, og begynte i dag på Un amore / En kjærlighet av Dino Buzzati fra 1963 (oversatt til norsk i 1964). Har hatt den stående i hylla i mange år, og gleder meg til endelig å lese den.

God helg, alle sammen!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Veldig kjekt å lese flere bøker av samme forfatter, da får en liksom mer av det en likte ofte eller ja dra til kjent still i bøker i hvert fall. If we were villiains har jeg hørt mye godt om. Veldig kjekt med italia prosjekt, det er nydelig språk. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SolHarald KAlice NordlilittymseDaffy EnglundBerit RAnne Berit GrønbechFride LindsethAnniken RøilsomniferumAnn ChristinNinaKarin BergLillevisveinReidun Anette AugustinDenStoreFornuftigeLailaThomas Røst StenerudHeidi Nicoline ErtnæsRisRosOgKlagingAvaPerSpelemannBård StøreHallgrim BarlaupRandiPiippokattaAkima MontgomerygretemorSol SkipnesTone Maria JonassenEileen BørresenOleSynnøve H HoelBenedikteMonica CarlsenMonaBLHilde Merete GjessingMarianne Mella76